Reportage

 

 

 

In de Drechtsteden kom ik gratis langs. Ik fotografeer de training of wedstrijd en plaats daarna de foto’s voor verkoop online op mijn website. (Indien gewenst kan dit afgeschermd en onder een wachtwoord.) Zo is het mogelijk om op uw gemak de foto’s terug te zien en alleen de foto’s te kopen die u mooi genoeg vindt. De kosten heeft u dan ook zelf in de hand. De foto’s blijven een jaar online zichtbaar.

Wilt u meerdere foto’s (tussen de 25 a 50 stuks) digitaal en op groot formaat aangeleverd krijgen op cd-rom? Dat kan ook. Hier betaalt u € 125,- voor. De prijs is inclusief BTW, maar exclusief de verzendkosten van de cd-rom. Alle foto’s worden zonder © en logo geleverd. Ook de digitale versie. Binnen een straal van 50 kilometer vanaf Zwijndrecht (ZH) kom ik ook graag, maar dan zullen er wel reiskosten in rekening gebracht worden.

Uw vragen, opmerkingen of wedstrijdschema’s kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.